Annons
Annons

Sunday mood.

Dulux-before-2 Ollieandsebshaus_work_in_progress_grey Ollie_and_sebs_house ollieAndSebs_house

Sunday blog love. Ollie & Seb´s Haus. The natural living room and moodboards in grey and soft peach._ML_4442

Sara´s behind-the-scene pic from this week´s most fun photoshoot. Soft beautiful textiles with knitted cushions from Aiayu/Mimmi Staaf and the plaid in the colour Grace from  Edblads.STIL_INSPIRATION_SUNDAY_inspiration_Livingroom_Grey_peach

Annons

Sunday softness. Style your sofa with a soft furry sheepskin.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar