Annons
Annons

Sundays are for cleaning

That feeling when you are inspired to wash and clean. Love it.

Fortsättningen på mina inlägg om hur tvätt och städ blir lustfylld hobby. Åja, kanske en smula överdrivet, men inte mer. För det bästa inredningstipset är ju faktiskt ett nystädat hem. (Frida bjöd på den insikten när hon tipsade om stylingtrick i någon intervju, och jag har smakat på den ett tag. För det låter rätt banalt. Men så rätt.) Ofta behövs det inte mer än att plocka undan, skura av golven och sätta en kvist i en vas för att känsla av nyförälskelse till hemmet ska infinna sig. Så känner jag lite för nyordningen i vår tvättstuga. Jag är fortfarande på jakt efter en strykbräda i stil med den här, som Tina använde i den fantastiska stylingen för Filippa K s Garment Care. För jag vill ha en bräda som kan stå framme och inspirera till strykning. (drömmer om en mangel till lakanen gör jag också – men det får bli i en tvättstuga i något drömskehus en annan gång).

Annons

Fina städprylar, är tricket för mig. På samma sätt som ett piffiga löpartajts uppmuntrar till träning. Pure Effects rengöringsmedel i snygga flaskor som kan stå framme och locka till att ta fram skurhinken. – Sköna, rena barfotagolv var det här. Här kan du ta del av mer information om de fantastiskt fina och effektiva bio-städ produkterna. Nu låter det här som en annons i bästa TV-shop anda. Men de här går inte att motstå. Jag blir uppriktigt glad från tårna ända ut i hårtopparna av sånt här.

Pure effect.

En annan nyfunnen favorit på temat anades i linneskåpet i förra helgens inlägg. Washologis tvättmedel, sköljmedel och linnevatten som jag köpte efter varma rekommendationer i samband med invigningen av Edblads nya butik. Jag blev även här förförd av de fina förpackningarna förstås – därtill är innehållet toppen!

Den här vackra bilden på Washologis ljuvliga linnevatten är lånad av Tina Sundling Du kan läsa mer om produkterna i hennes fina inlägg här.

Happy Sunday!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (13)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar