Annons
Annons

Sunshade over the patio

STIL_INSPIRATION_Segelduk_Solskydd_uteplats STIL_INSPIRATION_Solskydd_altan

En del av dagens insats hemma var att montera upp solseglet över uteplatsen. Jag som älskar att sitta i solen trodde aldrig att jag skulle längta efter solskydd. Men till slut fick jag ge med mig. En stund i skuggan kan ju verkligen vara helt ljuvligt, när man vill pausa en stund under heta sommardagar.

Annons

Efter många turer fram och tillbaka med olika lösningar. Markis över pergolan eller måttbeställt solsegel… Så slog vi till till slut. En varm dag klickade vi helt enkelt hem ett prisvärt solsegel i standardmått. För att få skugga och för att testa om lösningen skulle kännas bra på plats. Imorgon provar vi i skarpt lägen när solen ligger på…. Vi räknar med sol m a o.

Iphone pics by me

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (13)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar