Annons
Annons

Swoon perfection – AW16/17

swoon-studio-grey_2 swoon-studio-drawer swoonstudiosealgrey

Seal grey.

Så galet fint! Swoons nya badrumsserie där tvättställ, benstativ och snickerier går i samma nyans gör mig lite knäsvag. Från badrum till finrum. Ooo, ja!

Möbeln design Fredrik Wallner kan fås i valfri färg matchat med tvättställ från italienska Globo design Claesson Koivisto Rune. Och jag inreder så gärna med väggar, snickerier och inredningsdetaljer matchat ton-i-ton a´la Lotta Agaton.

Annons

Styling Lotta Agaton, Photographer Kristofer Johnsson for Swoon

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pella



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar