Annons
Annons

#Tbt Interior

STIL_INSPIRATION_KISTA STIL_INSPIRATION_Kista_JM STIL_INSPIRATION_JM_Kista_interior_1 STIL_INSPIRATION_JM_Kista_5 STIL_INSPIRATION_JM_KIsta_3 STIL_INSPIRATION_JM_KISTA_4 STIL_INSPIRATION_JM_Kista_2STIL_INSPIRATION_JM_KISTA_6

Här kommer ännu en återblick på en inredning från en nyproducerad visningslägenhet som jag gjorde tillsammans med min gamla kollega Marie. Denna i projektet Kista Torn där vi valde att dämpa färgskalan och jobba med mycket materialkänsla. En mix av läder, trä och marmor ger inredningen en varm exklusiv känsla. Färgerna är Alcros Grådis, Sandsten och Sotare i kombination med krispigt vitt i kök och loggia.

Annons

I sovrummet valde vi en Japansk touch med en låg säng för att bibehålla rymden i rummet. Sängen lät vi bygga efter inspiration av den här modellen.

Den här inredningen är ett bra exempel på hur man kan skapa en varm, personlig känsla i en nyproducerad lägenhet. Något många kan känna som en utmaning. Jag filar just nu på en föreläsning som jag ska hålla för några av JMs kunder som väntar på att få flytta in i sina helt nya lägenheter. Efter 13 år som inredare i just nyproduktion så har jag en del tips och trix att dela med mig av. Men jag är ändå nyfiken! Har du någon fundering? Bor du i nytt eller planerar att flytta? Vad skulle du vilja få för inredningsideer vid en sån föreläsning?

Tacksam för hjälp och input!

Fin torsdag till er!

Interior and styling by me and Marie Ramse, Photographer Kristofer Johnsson for JM/Hitta hem

 

[sc_product_set id=”AVCyRJBMcFri4tRRU0Yh” title=”” add_link=”true”]

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar