Annons
Annons

#Tbt Interior

jm_laduviken_066klarb jm_laduviken_100klarb jm_laduviken_033klarbjm_laduviken_049klarbjm_laduviken_181klarb jm_laduviken_219klarb jm_laduviken_224klarb jm_laduviken_242klarb jm_laduviken_260klarb

Ännu en återblick från ”gamla inredningsjobb”. Ni går gärna sätta stopp om ni tycker att detta blir ett tjatigt maner. Själv inser jag  att det känns nyttigt att gå tillbaka och titta på tidigare interiörer och fundera över vad det är som man gillar över tid. Nu kan 2 år kännas som igår när det gäller inredningsdetaljer som vi ska leva med så mycket längre  än så. Och det är väl just det som kännetecknar älskade klassiker som vi ser om och om igen utan att de känns daterade.

Annons

Nu känns den här inredningen betydligt mer grafisk än jag vill minnas den. Det kan ha att göra med att rådande trender börjar sudda ut kontraster och vi ser en mjukare övergång mellan nyanser. Mörkt mot mörkt och ljust mot ljust. Det som mjukar upp känslan i denna inredning är de lurviga fällarna och inslag av trä och mässing, om än återhållsamt doserat. Därtill älskar jag Ingo Marurer´s Zettel´z 5 lampa som med sina papperslappar tillför ett poetiskt uttryck när den svävar över soffbordet i vardagsrummet.

Styling by me, Photographer Kristofer Johnsson for JM/Hitta hem

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar