Annons
Annons

#Tbt interior – colour love

STILINSPIRATIONbuiltinshelfesdarkgreyinterior1 copy STILINSPIRATIONBedroominspirationdarkgreywallsgervasonighostloveseatzerolamp3 copy

Dessa bilder dyker fortfarande upp på Instagram, Pinterest och bloggar. Ett av mina favoritjobb tillsammans med min förra kollega Marie – inredningen i den här lägenheten. Särskilt sovrummet med platsbyggd arbetsplats inspirerar fortfarande. Älskar färgkombon och det ljusa askgolvet tillsammans med de nougatfärgade Ton no 30. De strama Silo lamporna kommer från Zero. 

Annons

Gervasonis underbara Ghost loveseat är en annan favorit, liksom den platsbyggda arbetsbänken och hyllorna som målats in i samma färg som väggen. Happy Thursday!

Pictures 1, 2 by me, 3, 4 Kristofer Johnsson

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar