Annons
Annons

#Tbt Interior

STIL_INSPIRATION_JM_Skogshöjden_3 STIL_INSPIRATION_JM_Skogshöjden_4 STIL_INSPIRATION_JM_Skogshöjden_5jpg STIL_INSPIRATION_JM_Skogshöjden_2

Jag kommer viga några torsdagar framöver åt #Tbt från tidigare inredningar. Först ut en inredning som vi färdigställde för snart ett år sedan i JMs projektet Skogshöjden i Tyresö. Påmind om detta fina projekt när arbetsplatsen ovan dök upp som en inspirationsbild på helsida i oktobernumret av ELLE Decoration UK.

Annons

Förutom den enkla, men inspirerande arbetsplatsen så gillar jag materialkombon i köket. Betongbordet, Y-stolarna och den spröda Glow & Bloom vasen. Och det stora väggcitatet i vardagsrummet försätter mig i ett perfekt höstmood. Det är OK att hänga i soffan och ägna en dag eller två åt att betrakta hösten inifrån.

Styling by me, Photographer Kristofer Johnsson for JM/Hitta hem

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar