Annons
Annons

Tbt – My DIY shelf

My inbuilt shelf in my old bedroom.

DIY_SHELF_Stil_inspirationbildstilinspirationmybedroomDetails En hylla som skapar djup och rymmer små blickfång.

DIY Shelf

Tittar tillbaka på bilder från när jag flyttade in i mitt förra radhus. Den platsbyggda hyllan som jag byggde efter fönsterväggen för att skapa djup i det lilla sovrummet. Jag gillar fortfarande idén. Och framförallt kan jag fortfarande känna känslan av stolthet när man drar igång ett byggprojekt själv. Sågar, mäter och skruvar och inser att man fixar det. Hyfsat rakt blev det också. Och små skavanker målades in (ovan är läkten på väggen endast grundmålad).

Annons

Så mycket till förvaringslösning är ju inte denna hylla. Men den ger en rumslig effekt för att skapa djup och rama in ett tråkigt fönster. och blir perfekt som displayhylla för små favoritsaker och bilder. Jag har länge funderat på att göra en liknande lösning i vårt nuvarande sovrum. Men gärna mot en mörkare vägg. Inspirationsbilden jag hade för denna lösning var just en mörkare grå vägg från en gammal Bolia katalog tror jag. Ska se om jag hittar den igen.

Det här behöver du för att bygga hyllan:

Läkt 25x48mm, längder efter behov.

Träskruv och borr för att försänka

Sandpapper

Målarfärg (snickerifärg i samma nyans som väggen) och pensel

Först byggde jag ramen runt om efter tak, väggar och golv, därefter räknade jag ut avstånden mellan läkten och monterade de horisontella delarna och sist de stående mellan hyllplanen. Jag grundmålade all läkt innan jag kapade till den och målade färdigt på plats.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar