Annons
Annons

Teapots and that weekend feeling

About one of my stylist obsessions.

Inlägget innehåller AD-links.

Jag är väldigt svag för uttryck som det här. Enkelhet – och tekannor. Ja, te med för den delen. Men till kannorna har jag kanske måhända en mer osund inställning. Som stylist kan man alltid åberopa ”rekvisitabehov” när man inte kan låta bli att göra ett onödigt inköp. Som ni förstår så behöver jag inte fler tekannor. Men det är fint att variera känslan ibland. Så ett par, kanske tre känns legitimt. Och som rekvisita – jag ser dem mer som skulpturer. Konst. Ja, det får man ha.

Annons

Bilden ovan är Skageraks fina bricka Nomad /Rum.21. Tekannan Nordic finns hos Confident Living.

Några tekannor med den där rätta robusta men personliga känslan, med ett formspråk som kombinerar ett stramt uttryck med mjukt rundade former. Skageraks Edge/Rum.21, den matta vita Nordic igen, Steltons tekanna Theo och en stillsam Japansk touch med Satakes fyrkantiga kanna Chiba/Confident Living.

Tokkillar den fina terrakottafärgade keramiken Edge från Skagerak/Rum.21Och som vanligt bjuder Skagerak inte bara på fina produkter utan även en fantastisk fin känsla i sina inspirationsbilder. Den perfekta helginspirationen i bildform för min del, när jag försöker blunda för att Aprilvädret åter bjuder på regn och tunga moln utanför fönstret. Det ändras väl lika snabbt igen…

Fin helg till er! Kramar

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar