Annons
Annons

Tell me more

bed_beige_two_1024 blanket_waffel_chair_green claykrukastilleben linnegreen-1 222222222222 linnepase nybedgrey nyhandduk2 nylyktor rullistbild table_dark_candle_s_2_1024

 

Såå fina inspirationsbilder på Tell me more´s härliga linnesortiment och naturnära inredningsdetaljer. Den mörkt grå nyansen är definitivt ett måste i höst. Ser fram emot ett besök i deras alltid lika stilsäkra monter på Formex.

Annons

 

[sc_product_set id=”AU9B2xgxcFri4tRRU0W2″ title=”” add_link=”true”]

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar