Annons
Annons

The Amp Table lamp

amptablelamp_2 ml_4089

 Produktbilderna på bordslampan Amp från Normann Copenhagen har gått mig helt förbi. Jag har inte alls sett att uppskatta denna lampa förrän jag såg dessa bilder från Sara Medina Linds sovrum. Älskar känslan av lugn och de perfekta proportionerna med lampan på den fina Melo pallen. Naket trä i kombination med grått och svärta kan verkligen vara hur fint som helst.

Annons

Jag som själv har arbetslampor på arm som belysning i vårt sovrum, blev med dessa bilder väldigt sugen på att ändra på det upplägget. Om inte annat så ligger denna bordslampa bra till när det blir dags för belysning intill sängen på loftet i vårt Attefallshus.

Photography by Sara Medina Lind

 

[sc_product_set id=”AVDC81LocFri4tRRU0Yi” title=”” add_link=”true”]

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar