Annons
Annons

The Apartment

Graanmarkt 13. One of the absolut most inspiring homes and interiors I know.

graanmarkt-13-a-synecdoche-of-antwerp-gessato-10graanmarkt13_047-1050x700 Graanmarkt_13_The_apartment_3596.The-Apartment-by-Graanmarkt-13-Antwerp-meltingbutter.com-Design-Hotel-Hotspot1Graanmarkt_13_BedroomGraanmarkt_The_apartment_1graanmarkt-13-_wood

Den här lägenheten ritad av belgiske arkitekten Vincent Van Dyusen är definitivt ett av de mest inspirerande hem jag vet. Jag skulle inte ha något emot att flytta in här – om än för en vecka, eller weekend för den delen. Lägenheten går att hyra så det är faktiskt möjligt att uppleva den på riktigt. Bilderna har vi sett många gånger förut. Men de inspirerar gång på gång. De naturliga materialvalen, lugnet. Jag tröttnar aldrig på kombinationen av putsade smutsvita väggar, betong och trä. Det var när dessa bilder dök upp i mitt inspirationsflöde (via den här underbara filmen i samarbete med Cereal och Samsung Serif TV) som jag definitivt beslutade mig för att gå på grå golv – en följetong i beslutsångest från mig på senaste tiden. Egentligen så självklart då det grå verkligen är jag – den mer dämpade, ombonade känslan som den ger till skillnad från vita golv. Fortsättning följer på den historien.

Annons

Men så länge – kika på den vackra inspirationsfilmen från The Apartment här!

Pictures via Graanmarkt 13 and more pictures here

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (49)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar