Annons
Annons

The bamboo shelf

Get the natural look in the bedroom with the nice new shelving system Svalnäs from IKEA. Here are pictures from my latest styling job for Livet hemma.

Hyllsystemet Svalnäs är en ny favorit från IKEA. I mitt senaste jobb för Livet hemma inredde jag ett sovrum där hyllan bildar en fond och ramar in sängen med fina funktioner. Mer info hittar du i det här inlägget.

Annons

Knoppen Skuggis i bambu följer upp den naturliga materialkänslan i sovrummet.  

Allt-i-ett. Kombinerad arbetsplats och sängbord.

Vitt och grått kombinerat med naturmaterial och grafisk svärta. Mitt älskade basrecept som jag kommer tillbaka till igen och igen. Tröttnar aldrig på enkelheten och det stillsamma uttrycket. En perfekt söndagskänsla… 

Styling by me, stylist assistant Alicia Sjöström, photographer Ragnar Ómarsson

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (23)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar