Annons
Annons

The beauty of a creative space

More pics from Dry Studios

STIL_INSPIRATION_DryThings_Creative_space_3 STIL_INSPIRATION_Dry_Studios_PJ_lamp STIL_INSPIRATION_Dry_Studios_Details Dry_2 Dry_1 STIL_INSPIRATION_Dry_Studios_Creative_Space_1

Som utlovat. Fler bilder från Dry Creative Projects härliga kreativa studio på Upplandsgatan i Stockholm. Skönheten i golvens patina och hyllvis av samlat inspirationsmaterial ger rummen fantastisk karaktär. Vem skulle inte hitta inspiration här?

Annons

Se tidigare inlägg från utställningen som pågår i studion  just nu.

Iphone pics by me

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (18)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar