Annons
Annons

The beauty routine

Testing, testing. Tänkte att ni kanske ville ha en mindre ytlig rapport om Grown Alchemist. Att förpackningarna gillas är ju ganska självklart. Men produkterna känns verkligen genom naturliga, skonsamma och härliga. De är helt ekologiska och organiska. Handtvätten i snygg pumpförpackning är bra och händerna blir babymjuka, även om det är tufft att konkurrera ut min Aesop favorit med scrub. Den sköna krämiga ansiktstvätten  har definitivt tagit plats i min vardagliga rutin och jag hoppas stenhårt på Anti-age krämen på tub. Detox serumet ger också en superskön känsla. STIL_INSPIRATION_Grown_Alchemist_Beauty STIL_INSPIRATION_Grown_Alchemist_Botanical_Beauty

Annons

Det finns många spännande produkter i sortimentet och jag är sugen att prova fler. Har du någon erfarenhet eller favorit? Det känns ju definitivt som om man kan bygga upp ett eget välmatchat skönhetsapotek.

Grown Alchemist säljs bl a hos Artilleriet och på NK.

Pics by me

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar