Annons
Annons

The Black list

Annons

Black is always black.

Or almost black. Det lurviga tvåfärgade lammskinnet från Bloomingville mjukar upp en grafisk svart inredning.  Kan klickas hem hos Ellos, liksom de 2 svarta skärbrädorna i Mangoträ från Day Home. Vattenkanna från House Doctor. Mugg Swift i stengods från Muubs. Vipp lamp perfection, här bordslampan Vipp 521. En hotellnatt på Miss Clara.Kudde Carolin från Himla och snygga svarta hörlurar, Två från Sudio

 

[sc_product_set id=”AU4JDG1qcFri4tRRU0Vr” title=”Shoppa fler svarta favoriter på drömskelistan via My homes sökmotor” add_link=”true”]

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar