Annons
Annons

The Danish home

Shades of grey and a selection of luxurious Danish classics in this interior collaboration with ELLE Decoration.

STIL_INSPIRATION_The_danish_home_14I senaste numret av ELLE Decoration kan man läsa mer om det här jobbet som jag gjorde i ESNYs drömprojekt Continental Apartments i november. (Ni vet, den där veckan när Stockholm drabbades av snökaos…) Utsikten över ett snötäckt Stockholm var betagande, medan logistiken hade sina utmaningar. Nu några månader senare kan man lugnt och stilla njuta av bilderna och minnet av lägenheten.

Annons

STIL_INSPIRATION_The_Danish_home_2 STIL_INSPIRATION_The_Danish_home_7STIL_INSPIRATION_The_Danish_home_8Uppdraget var ett samarbete med de danska varumärkena Erik Jörgensen, Montana, Georg Jensen Damask, Kay Boyjsen (bestick), Louis Poulsen och Kähler. Ett drömuppdrag att få sätta ihop en inredning med genuina designikoner.

STIL_INSPIRATION_The_Danish_home_9Lägenheterna i Continental Apartments är ritade av Andreas Martin-Löf som även ritat köksinredningen.

STIL_INSPIRATION_The_Danish_home_4STIL_INSPIRATION_The_Danish_home_3 STIL_INSPIRATION_The_Danish_home_6En vinterträdgård med spiraltrappa upp till takterassen. Ja, tack!

STIL_INSPIRATION_The_Danish_home_5 STIL_INSPIRATION_The_Danish_home_10 STIL_INSPIRATION_The_Danish_Home_12STIL_INSPIRATION_The_Danish_home_11Hela lägenheten var otroligt behaglig, allt ifrån material och färgsättning till planlösningen och de generösa fönstren som bjöd på en vidsträckt utsikt över Stockholm. Min idé med inredningen var att skapa ett hem som skulle upplevas genuint lyxigt, samtidigt som det skulle kännas avslappnat och hemtrevligt.

STIL_INSPIRATION_The_Danish_home_1 copySTIL_INSPIRATION_The_Danish_home_13Här kunde man bli sittande en lång stund…

Interior and styling by me, photographer Ragnar Ómarsson for ELLE Decoration. Mer information om inredning och detaljer i senaste numret, som är ute i butikerna nu.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (27)
PINNA (81)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar