Annons
Annons

The Design Cover

Tillhör du också dem som tycker att fula förpackningar är något av det värsta som finns? Då är ett designat tandkrämstubsfodral precis vad du behöver. STIL_INSPIRATION_Bathroom_Design_cover copySTIL_INSPIRATION_Bathrooom_Details_Design_Cover

Jag fick ett prov på The Design Covers fina fodral. Nu kan tuben ligga framme och necessären känns bra mycket lyxigare när den här stilrena förpackningen packas med. Ett bra presenttips till design- och inredningsnörden som har allt.

Annons

STIL_INSPIRATION_Design_Cover_Detail

Se mer hos The Design Cover

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar