Annons
Annons

The Domo trolley

STIL_INSPIARTION_DOMO_Trolley_Grey

Det fina rullbordet från Domo design är verkligen en favoritmöbel. STIL_INSPIRATION_Domo_Trolley_Detail STIL_INSPIRATION_Domo_Trolley_Details STIL_INSPIRATION_DOMO_Trolley_Love_Warriors_Dogma_Print STIL_INSPIRATION_DOMO_Trolley

Lättplacerad och funktionell, passar den i hemmets alla rum. Vi har den svarta sen tidigare i badrummet. Och nu har den fina grå fått flytta in vid matplatsen. Fin som avlastningsyta för diverse inredningsdetaljer. Jag hade egentligen tänkt använda den ute i Attefallshuset intill arbetsplatsen med motsvarande funktion. …det kan mycket väl bli ett vitt rullbord som flyttar ut där till slut…. Helt klart beroendeframkallande.

Annons

Favorite grey trolley from Domo design.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar