Annons
Annons

The finest hammocks

and hanging chairs for the Summer´s most comfortable outdoor space.

Produkter är utvalda av mig. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

Sommarens favorit på vår altan är Renoir hanging chair som bjuder på ett härligt häng och lite avskildhet. Men en generös hängmatta eller tygstol är inte heller dumt! Ett bra presenttips till Mor!

Annons

Några av mina favoriter bland stilsäkra hängmattor som smälter in i de flesta miljöer: Hängstol i tyg, Modesta Basic från La Siesta, Generösa Alabama kingsize i brunt, vit Modesta singel eller snygga Ama hammock från OK design samtliga från Confindent Living.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar