Annons
Annons

The grey gift list

STIL_INSPIRATION_THE_GREY_GIFTS_LISTindd

 

Lovely grey gifts.

Hunkydory Dale knit, The Amp table lamp from Normann Cph (photocred Sara Medina Lind), Skageraks soft wool Iota plaid in 50% Merino, 50% Alpaca, Luxurious armcandy from George Jensen, Vipp´s Brunch set in grey. The interior book Monochrome HomeLove. Handwritten words by Bianca Cash.

Annons

 

[sc_product_set id=”AVEvvfkQHUn9U-i0iKt6″ title=”Shoppa sköna grå klappar via My Homes sökmotor” add_link=”true”]

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar