Annons
Annons

The grey kitchen

Fits perfectly into my autumn grey mood.

KBH-Paint_Light-grey_2-800x1121 KBH-Paint_Light-grey_3-800x1121 KBH-Paint_Light-grey_6-800x1121 KBH-Paint_Light-grey_5-800x1121

Jag blir nästan en parodi på mig själv när jag efter kritiken om att allt jag gör går i grått och ser likadant ut, fortsätter att leverera inlägg – det ena gråare än det andra. Men! Det är ju så vackert. Och när hösttonerna övergår allt mer i brunt vill jag ha grått. Ännu mer.

Annons

Det här köket av Köbenhavs Möbelsnedkeri är bara så fint. Grått och dämpat svart. Jag har känna mig ganska färdig med mässing ett tag nu. Men i denna kombination så väcker blandaren i mässing ha-begär på nytt. Kanske blir det att se över detta köks mood igen. Kalkstensskivorna blev ju av i förra vändan.

KBH-Paint_Light-grey_1-e1465906352638-800x532

Kitchen built by KBH – Köbenhavns Möbelsnedkeri, photo Line Thit Klein

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (150)
PINNA (0)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar