Annons
Annons

The impact of light

Some pics from the lastest days. Surrounded by white surfaces and light.

STIL_INSPIRATION_White_Cotton Hemmakontoret häromdagen.

Och den helt vita studion hos fotograf Karl Andersson. Vilken såklart får mig att fundera över om det var rätt val med grå golv istället för vita? Men kanske väl vitt att leva studioliv hemma. Vansinnigt vackert är det i alla fall. Och de välva fönstren – hur fint?

Annons

white

Insta pics by me

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (709)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar