Annons
Annons

The importance of an inspiring workspace

 
Jobbade hemifrån på f m för att undvika morgonhalkan och köerna mot Stockholm. I dagsläget har vi ingen arbetsplats iordningställd i huset (det rummet försvann när jag och grabbarna flyttade in), men stora planer på ett nytt kontor som ska inrymmas i ett extra 25kvm stort (läs litet) hus på gården.
Som jag längtar till det står klart. Det finns inget bättre än att få inreda en arbetsplats där inspirerande bilder och favoritsaker kan ligga framme i en härligt kreativ röra.
 
Idag blev jag istället sittandes vid köksön i morgonljuset. [Instamoment]. Inte fel det heller.
 
 
Bilderna är hämtade från en styling för Hitta hem bloggen. Se mer här.
 
 
Styling och foto: by me
 
Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar