Annons
Annons

The Japanese garden dream

#TBT with my favorite garden inspiration

Jag kämpar på med min trädgård så här års. Ogräsrensning, vattning och gallring. Och både förundras och förfäras av hur den tar form på olika håll. Älskar att se växtkraften skjuta iväg plantorna åt alla håll samtidigt som mitt ordningssinne och ja, kontrollbehov får mig lite ur balans när jag inte kunnat förutse viss disharmoni i proportioner och oväntade färgstick. Jag ska försöka dokumentera delar av min trädgård i ett annat inlägg. Men på min Insta kan ni se smakprov på hur den tagit fart och här har jag visat några bilder från min mer ordnade gröna sida med formklippta klot. Vart jag vill komma? Jo, lugnet det ger med den stillsamma ordningen. Jag drömmer återigen om en Japansk trädgård – se inspo i detta inlägg. Tillrättalagd till perfektion. Okey. Perfect, unperfect är också bra. Men ordnad.

Annons

Ovan är bilder från ett av mina favoritinlägg för Livet hemma som vi gjorde en ”favorit i repris” på nu i sommar. Tips på hur man kan ordna en Japansk trädgårdskänsla på uteplatsen. Inlägget med fixa-stilen tips hittar du i sin helhet här. De fina planeringskärlen och vattenkannan Salladsskål som vi använde till dessa utgår inom kort. Så skynda fynda! Annars är mitt tips att göra motsvarande installation med krattat grus, mossa och vattenspeglar i låga rustika järnlådor och tråg från Zetas.

Styling by me, Photographer Sofi Sykfont for IKEA Livet hemma

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (21)
PINNA (0)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar