Annons
Annons

The Kinfolk Home

STIL_INSPIRATION_KInfolk STIL_INSPIRATION STIL_INSPIRATION_Kinfolk_slow_livingVår nya inredningsbibel. The Kinfolk Home är som väntat en helt fantastisk inredningsbok. Man får njuta sida upp och sida ner av fantastiska hem med en naturlig lågmäld touch och en personlig värme. Älsk! En bok som man kan bläddra i länge, länge.

Annons

Särskilt kul att så många svenska stjärnor bidragit till boken, Jonas Ingerstedt, Kristofer Johnsson, Pia Ulin och Lotta Agaton. Heja er vad ni är bra!

Fler fina exempel från boken hittar du bl a här

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar