Annons
Annons

The Laundry room

Inspiration that makes you appreciate everyday tasks like laundry, a little more.

Med de här bilderna från JMs Premiumlägenhet inredd av Marie Ramse blir man ju minst sagt inspirerad att ta tag i ordningen i den egna tvättstugan. Så fint! Och ett suveränt lyft för nyproducerade lägenheter att få ett separat tvättrum istället för att inhysa tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Det blir så mycket lyxigare och bekvämare med separat klädvård. Snygga tvättmedelsflaskor från Tangent GC blir pricken över stylingen. Lite färg på väggarna för en mer ombonad känsla och ny ordning. Att ha det snyggt och genomtänkt i ett rum där mindre roligt jobb ska göras uppmuntrar och inspirerar trots allt till en trevligare vardag. Jag tänker på dessa bilder från Filippa K när jag åter tar tag i projekt tvättstuga och klädvård här hemma. På den översta bilden syns inte den motstående sidan med mörkgrå garderober (i samma nyans som köksluckorna i lägenheten) Perfekt för att organisera linne, träningskläder och annat som du inte önskar förvara i en öppen walk-in-closet.

Annons

Jag har visat en sneakpeek från denna separata walk-in-closet tidigare. Så fint med inredningen från Vore (samma system som vi har här hemma) spraylackerad i en mörkt grå nyans.

Pictures via Hitta hem, pic 1,3 photographer Emily Laye, pic 2 Marie Ramse

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar