Annons
Annons

The Line in the Hamptons

medium_ED_v3_Hamptons_kitchen large_ED_v3_Hamptons_kitchen2-ok grid_ED_v3_Hamptons_kitchendetail-ok medium_ED_v3_Hamptons_Bed

The Line´s tredje butik i form av ett inspirerande hem fyllt med utvalda möbler, inredningsdetaljer, kläder och accessoarer. Jag älskar konceptet! Inredningen i deras sommarbutik i The Hamptons tilltalar mig inte lika mycket som den första, The Apartment i New York. En dröm från början till slut. Men sortimentet är likväl ett perfekt urval som utstrålar en enkelt lyxig och tidlös känsla. Se mer från sommarhuset Amagansett här.

Annons

Inspirational pics from The Line, photographer Hanna Tveite

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar