Annons
Annons

The marble kitchen

Annons

20151125_Ballingslov_marble5 20151125_Ballingslov_marble4 20151125_Ballingslov_marble6 20151125_Ballingslov_marble3

Det här unika köket helt i marmor slår alla tidigare drömkök. Så vackert med sitt homogena uttryck. Jonas Lindvall har ritat det konceptuella köket för Ballingslöv där köksön ställdes ut i Landskronas konsthall i samband med en utställning om arkitekten.

Skåpstommarna är byggda i vitpigmenterad ask, med dörrar klädda i 6mm marmorfaner och den massiva skivan i samma material är 10cm tjock där vask och häll är nedsänkta. A marble dream.

Pressbilder från Ballingslöv

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar