Annons
Annons

The Metal podium

My coffee table obsession.

Nu stod det här. Några dagar. Mitt drömsoffbord som jag själv beställde till den här inredningen. Så retsamt fint. Sambon vill till varje pris behålla vårt tidigare bord. Och ja, vi är ju fler som bor här. Men som ni vet så är det svårt att släppa sina hang-ups. Särskilt när de är såå nära inom räckhåll. Älskar kubformen som utgör den perfekta ytan för coffeetable books och, ja – vad som helst. Kubformatet kommer definitivt att återkomma i mina inredningar framöver.Gillar även bordets industriellt ruffa yta. Jag tänker att det ska patineras med åren. Perfect imperfection.STIL_INSPIRATION_Metal_Podium_ copyYesterday´s living room. Och en liten glimt av de grå golven. Så glad för dem! Återkommer med fler bilder i annat inlägg.

Annons

Det svetsade bordet Metal Podium tillverkas på beställning, se @12piecesofmetal för mer info.  Idag har jag lovat att göra en takeover på Instakontot och dela några av våra soffbordsbilder. Kika gärna in!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar