Annons
Annons

The Mocca cups

Mocca_cup_Sara_Medina_Lind Mocca_Cup_Chemex_Sara_Medina_Lind

Jag är vansinnigt förtjust i de små Mocca kopparna, design Johanna Egnell. Så kul att ADD:WISE tagit upp dessa i produktion igen. När du handlar en produkt ur deras sortiment bidrar du dessutom till en mer rättvis och jämlik värld. Fler favoriter ur deras sortiment kan du se i ett tidigare inlägg här. Mocca koppen finns även i en större variant, perfekt för kaffe, te eller uppläggning.

Annons

Dessa bilder är tagna av fotograf Sara Medina Lind. Stort tack för hjälpen!

 

! Pssst. Kika in på min Instagram denna vecka för att tävla om 2 av dessa favvo-koppar från Add:Wise. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar