Annons
Annons

The most beautiful pictures and inspiring recipes

by Babes in Boyland

ikea_appelgalette_inspiration_2

Jag blir alltid vansinnigt inspirerad av Babes in Boylands vackra mat- och bakbilder med härliga recept. Förra veckan bjöds det på recept på en härlig äppelgalette och igår fick vi recept på en god Granolamix när de gästbloggar för Livet hemma. Se fler av deras tidigare inlägg här.

Annons

ikea_hostfrukost_inspiration_1 ikea_hostfrukost_inspiration_2 ikea_hostfrukost_inspiration_3

Med stämningsfullt foto och enkla recept har de vunnit mitt mathjärta för länge sen. Jag önskar mig en bok med deras fina bilder och goda tips!

Inspiration av matstylist Nathalie Myrberg och fotograf Matilda Hildingsson/Babes in Boyland för IKEA Livet hemma

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (40)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar