Annons
Annons

The natural bedroom

Simply decorated with fine basic products from the IKEA range.

Sängen Gjöra tog hem utmärkelsen Årets sovrumsprodukt vid ELLE Decoration Swedish Design Awards 2017.

mitt senaste stylingjobb för Livet hemma fick jag möjlighet att hylla vinnaren med ett inlägg där jag samlat några av mina personliga favoriter för det naturliga sovrummet. Enkelhet och fina basprodukter i naturliga material är receptet. Sängstomme i obehandlad björk, matta i ull och sängkläder i tvättad bomull och linne. Lägg därtill den tidlösa designen i arbetslampan, plåthurtsen och det enkla vardagsporslinet och du har en inredning som du kan leva med länge.

Annons

Återvinn påskdekorationen till en enkel drömfångare på sänggaveln.

Ullmattan Ibsker är en nyfunnen favorit. Så fin med den diskreta detaljen med flätmönstret och ljuvligt mjuk att sätta ner fötterna på en sval morgon. Naturkorgen Flådis är målad med ett lager väggfärg för en skir look.

Hela beskrivningen och produktlista hittar du här.

Styling by me, photo Ragnar Ómarsson for IKEA Livet hemma

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (16)
PINNA (3)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar