Annons
Annons

The natural bedroom

ikea_inred_med_korgar_inspiration_1

Den här bilden är från ett av mina senaste jobb för IKEA Livet hemma. Korghypen har ju hängt i ett tag nu, men det är verkligen ett inredningselement som tillför en naturlig känsla på ett litet kick! På väggen hänger bl a korgen ur Sinnerlig kollektionen som finns i sortimentet ett tag till och sommarsortimentets nya brödkorgar. Dagens budgettips!

Annons

STIL_INSPIRATION_Bedroom_inspiration

Här är ytterligare några detaljer, behind the scenes, från denna setting. Ljuset var magiskt i detta rum och sammetsöverkastet och de krispigt vit lakanen kändes som en dröm. Överkastet som jag passerat otaliga gånger i varuhuset utan vidare uppmärksamhet är verkligen en ny IKEA favorit för min del. I den perfekt gråbeiga nyansen. Hela produktlistan till detta inlägg hittar du här.

Styling by me, Photo, main picture Ragnar Ómarsson, details by me

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar