Annons
Annons

The natural look

Fina detaljer för en naturlig inredningsstil.

Lampan Tokyo från Ellos, Lattesked i återvunnen teak från Muubs, Hemtrakt sittkudde från IKEA. Norrgavels nya fåtölj Easy chair, design Nirvan Richter. Brunt överkast Comfort från Muubs, lurvigt grått fårskinn (reafynd!) hos Ellos, förvaringskorg i filt och fina budgetvaser från H&M home.

Annons

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar