Annons
Annons

The natural look

Est-Magazine-Graanmarkt13-Apartment-kitchen-Frederik-Vercruysse-02-11Acorn_white_dining_table-Low-res_Photo_Colin-Eick Shaker_list_artilleriet

Naturlig enkelhet med en rustik känsla. Älskar materialvalen och de snygga inredningsdetaljerna i detta hem, Northern Lightings fina inspirationsbilder och den Shakerinspirerade kroklisten från Artilleriet.

Annons

Inspirational pics 1 Photo Frederick Vercruysse/ Est Magazine, via Trendenser, 2 Acorn lamp inspiration by Northern Lightning, 3 Shaker list from Artilleriet

 

[sc_product_set id=”AU30KfT4cFri4tRRU0Vf” title=”” add_link=”true”]

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar