Annons
Annons

The photo art, the colors and that bench

Hemma-hos-Pia-Ulin-Foto-Pia-Ulin_7-700x936 Hemma-hos-Pia-Ulin-Foto-Pia-Ulin-700x935Hemma-hos-Pia-Ulin-Foto-Pia-Ulin_3-700x936

Färgerna och attityden som skapas med det svartmålade taket. Pias fotokonst och de moderna möblerna i en smakfull och avslappnad look. Värdig en av världens duktigaste inredningsfotografer. Det här är en inredningsstil som jag drömmer om att närma mig någon gång i mitt liv. Man kan suga i sig hur mycket som helst av inspirationen, men det är inte en stil som man kopierar eller skapar utan som växer fram. Note-to-self när detta hem hamnar i inspirationsmappen. Målet: Mer attityd.

Annons

Något annat jag drömmer om är den snygga bänken i Pias sovrum. Tokyo. Jag har bänkmani. Jag vet.

Läs hela reportaget av dreamteam stylist Lotta Agaton och fotograf Pia Ulin i senaste Residence.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar