Annons
Annons

The Sake sofa

I´ve got a huge crush on this super soft and comfy couch from Furninova.

Min nya soffkärlek heter Sake.

Jag föll pladask för den här härligt överdimensionerade och mysiga soffan när jag besökte Jakobssons möbler i Örebro i veckan. Miljön var bohemchict stylad tillsammans med Love Warriors sortiment och väldigt inbjudande. Framförallt känns modellen som är sådär totalt avslappnad och soft väldigt rätt i tiden. Som en mjuk, vänlig famn att krypa upp i hemma. Vi har pratat om att investera i en större soffa där hela familjen får plats utan att behöva sitta pinrakt på rad. Tror dock att den här tyvärr är i största laget för vårt vardagsrum. Annars hade den varit drömmen. Älskar krypa-upp-i känslan.

Annons

Instapics från Jakobssons möbler

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (110)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar