Annons
Annons

The shelf

I´m lovin´this shelf from one of my latest work for IKEA.

ikea_SVARTA_inspiration_2

Hyllan Botkyrka är en favorit från IKEA. Visst ser man en tydlig likhet med Vipps mer designade dito, men jag tilltalas verkligen av den enkla formen. Modellen gör det enkelt att samla vardagliga ting till ett fint blickfång. Bilden ovan är hämtad från det här inlägget för Livet hemma där vi inrett dramatiskt helt i svart. Jag är ju väldigt svag i monokroma inredningar och just matchning av väggfärg och hyllor som smälter in i bakgrunden är ett inredningstips som jag återkommer till gång på gång.

Annons

Nu verkar det dessvärre som den mörkt grå Botkyrka är slut i varuhusen, så det blir att slå till på den vita och kanske lacka ton-i-ton med väggen. Eller satsa på Vipp hyllan i svart i ett mörkare rum. Ett annat alternativ är den här, fina Corner Shelf som finns i 4 färger från Menu.

Styling by me, photographer Ragnar Ómarsson for IKEA Livet hemmaCorner Shelf från Menu/Mimmi Staaf

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (0)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar