Annons
Annons

The simple kitchen

During summer, I appreciate simplicity even more. Each thing in its place. A few selected items that give a sense of calm and peace of mind. Strings kitchen storage is the model for the perfect summer kitchen.

Bläddrandes i sommarens magasintrave, fastnade jag återigen för detta inspirerande uppslag i en annons från String. Var sak på sin plats och stilrena enkla detaljer och förpackningar. Jag tipsade om några av mina köksfavoriter i det här inlägget tidigare och de hade alla funnit sin plats på den här öppna förvaringshyllan. Älskar enkelheten och tänker att mitt kök skulle kunna se ut så här + en köksö med förvaring för porslin och glas och en kyl/frys, kanske en mattsvart Smeg i ett hörn. Eller så blir det en kombination med integrerade vitvaror i det helsvarta drömköket från Reform.

Annons

Inspiration från String System signerad stylist Lotta Agaton.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (15)
PINNA (8)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar