Annons
Annons

The soulful bedroom

in Frama Studio Apartment and the home of founder Niels Stroyer Christophersen. My pure and simple style goal.

Jag kliver ogärna ur mitt långsamma semestermood som jag befinner mig i nu. Men slösurfandes vid poolen fastnade jag för dessa sköna sovrumsbilder från Frama Studio Apartment fångade av två av mina norska favoritbloggerskor, Katerina Dima på Only Deco love och Elisabeth Heier under 3 days of Design i Köpenhamn. Jag hade gärna varit där, men njuter istället av dessa bilder som jag spar på näthinnan som målbild för kommande inredningar. Den totala stillheten och enkelheten som vinner om och om igen. Underbart.

Annons

Photography pic 1-2, Katerina Dima, 3, Elisabeth Heier. Besök deras bloggar för mer inspo från Frama Studio Apartment.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (49)
PINNA (4)

1 kommentar

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar