Annons
Annons

The stories they make

Inspired by Uppvik & döttrar and their passion for houses.

Uppvik_4 Uppvik_white_2Uppvik_3Uppvik_5

Ljus och känsla. I bild efter bild.Uppvik_8 Uppvik_14Uppvik_9 Uppvik_11Uppvik_10 Uppvik-6Uppvik_white

Utöver att de förmedlar de allra charmigaste husen i Skåneland så lyser passionen för hem igenom i deras prospekt och bilder. Få mäklare har förmågan att hitta känslan i varje hem. Bild efter bild med solkatter på golv och ljusspel på tegelväggar och vackra detaljer från hem och trädgård. Bilder som tar en med på en liten resa genom husen och förmedlar en historia om hur det är att bo i just här. Väldigt inspirerande.

Annons

Jag skulle t ex gärna flytta in i det här huset med de ljusa trägolven och den här charmiga ateljén.

Uppvik_Dottrar_inspiration Uppvik_döttrar_DIY_Bench

Eller vila en stund i den här trivsamma miljön. En hängande dagbädd. Det hade jag en gång. Kanske ska ge mig på att spika en ny en dag, med såna här härligt tjocka rep…

Inspiring home stories via Uppvik & döttrar

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar