Annons
Annons

The stove

STIL_INSPIRATION_The_Stove_2 STIL_INSPIRATION_The_Stove_1Jag hade ju hoppats på en brasa i vår nya kamin till jul, men vi hann inte få den installerad till dess. Men nu står den där och ikväll har vi eldat den första riktiga brasan efter att sotaren varit här och godkänt installationen. Det var bästa fredagsmysstämningen här hemma – och det på en måndag.

Annons

STIL_INSPIRATION_The_StoveDet känns som om den alltid stått där. Den passar liksom in i huset på landet känslan så där alldeles perfekt. Just nu är jag ju en aning nyförälskad och i detta nu utser jag denna lilla gjutjärnskamin till vår bästa investering.  Modellen kommer från Morsoe och heter 1442 och skyddet på vägg och golv är måttbeställda skivor i valmgalvaniserad plåt.

Här är min inspiration i tidigare inlägg.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar