Annons
Annons

The Trend Exhibiton

Inspiration overload in Lotta Agaton´s livingroom at Stockholm Furniture fair. Naturals + brown hues, a velvet sofa and timeless modern classics.

Underbar heltäckande matta från Dahl Agenturer sätter känslan i rummet. Älskar kombon med naturliga strukturer, Alcros grå nyans Fjäder på väggen och den bruna sammetssoffan. Lotta Agaton inspirerar som väntat i sin trendutställning på Stockholm Furniture Fair som öppnade idag. Ett komplett hem med kök, matplats, vardagsrum, arbetsrum, sovrum och badrum var inredda på olika färgteman med snygga material och strukturer som utgångspunkt.

Annons

STIL_INSPIRATION_Trend_Exhibition_livingroomSTIL_INSPIRATION_Trend_ExhibitionVardagsrummet i den här helt neutrala färgskalan tilltalade mig allra mest. Tidlösa moderna klassiker och en fin materialmix. Exklusivt men samtidigt väldigt behagligt. Sammetssoffor är för övrigt det hetaste just nu.

Insta_elisabeth-heierHär soffan Retreat, design Monica Förster för Fogia i textil från Kvadrat. Denna bild lånad från Elisabet Heiers instagram.

Instapics by me. Missa inte utställningen i C-hallen om du ska ut på mässan!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar