Annons
Annons

The Viktigt collection design Ingegerd Råman for IKEA

VIKTIG-project-between-craftsmen–and–designers-11 first-prototypes-VIKTIGT-2 first-prototypes-VIKTIGT-1 first-prototypes-VIKTIGT-3 Ingergerd-Råmans-collection-for-IKEA-1

Designern Ingegerd Råman har varit en av mina favoriter bland svenska formgivare så länge jag kan minnas. Nu ser jag mycket fram emot det spännande designsamarbetet med IKEA. Ovan är ett par av prototyperna från kollektionen VIKTIGT. Här ingår glas och keramik, men även produkter i naturmaterial som sjögräs, bambu och rotting. Produkterna är framtagna i samråd med hantverkare i Vietnam.

Annons

Se fler bilder och lyssna på en intervju där Ingegerd Råman beskriver designsamarbetet hos IKEA Today.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar