Annons
Annons

The Viktigt jug

STIL_INSPIRATION_VIktigt_love-pg

Pure simplicity.

Jag vågade inte hoppas på att kunna inhandla alla favoriter ur Viktigt kollektionen då jag besökte varuhuset först på kvällen igår. Och som väntat var många delar redan slut. Men min absoluta favorit, den raka bringaren i klarglas fanns i alla fall kvar i ett fåtal ex på hyllan. Hade alla storlekar funnits så hade jag knappast kunna välja. Nu är jag istället lite extra glad för den här. Även en av de runda mindre bringarna fick följa med hem, liksom det stora flätade fatet.  Trots frågeställningen som svepte genom mitt huvud: Behöver jag verkligen dem här? …så kunde jag inte låta bli. Den här kollektionen är verkligen så fin. På alla sätt. Och Ingegerd en idol. Så de små bringarna står här hemma som en hyllning.

Annons

Missa inte den fantastiskt fina och personliga intervjun med Ingegerd Råman här på My home. Joacim har fångat känslan så starkt att jag fällde en tår. Lättrörd förvisso, men ändå… Läs den!

My Viktigt favorite, pics by me

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar