Annons
Annons

The weekend project

När vintern kom tillbaka om än väldigt vackert – men väl kyligt och opraktiskt för det inplanerade trädgårdsarbetet – så byttes planerna till inomhusprojekt. Tvättstugan fick såväl fler skåp och inbyggda maskiner som nya platsbyggda hängare för tvätten.

Annons

Ett ganska tråkigt ”måste rum” är för närvarande vårt älsklingsrum med alla möjliga finesser… Det började med det här projektet med en omgång färg.

Ordning och reda. Älskar´t. Tvätt-  och städ är numera mina favoritämnen. Så jag återkommer om det inom kort….

Ha en fin ny vecka!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar