Annons
Annons

These small black stools

IKEA_SVARTAN_kollektion_sidobord_pall-1 IKEA_SVARTAN_kollektion_sidobord_pallar-1

Idag släpptes nya bilder på IKEAs Svärtan kollektion. Jag har tidigare siktat in mig på de vackra vaserna och brickbordet. Men nu har jag dessutom ett enormt sug efter de små svarta pallarna. Jag har redan för många pallar. Men dessa (minst två) kommer jag helt säkert att få plats med! Extra sittplatser kring soffbordet. Så praktiskt. Eller som sängbord i Attefallshuset. Jo, jo…

Annons

IKEA_SVARTAN_kollektion_-31

Jag fick även upp ögonen för den svarta pläden. Påminner lite om Hays Crinkle pläd när man ser detaljbilden. Fler bilder från kollektionen hittar du här.

Press images from IKEA

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar