Annons
Annons

This place

Surround yourself with your favorite stuff, shades and materials.

STIL_INSPIRATION_Attefallshuset_Cleaning_Day

Jag har tillbringat alldeles för lite tid på ”det här jobbet”. Mitt kontor har på sista tiden varit ett kaotiskt lager och inte en plats där man kan samla tankarna och vara kreativ. Men det är dags att återerövra mitt lilla hus och spendera skrivardagar och förvisso få en del tråkigt kontorsarbete gjort också. För jag trivs här i mitt lilla hus. Inredning och detaljer kommer och går, men basen har en lågmäld känsla och ton som jag känner mig väldigt hemma med. Varje gång jag släpar upp den japanska futonmadrassen (som används till diverse sovrumsjobb mest hela tiden) på sovloftet så vill jag bara lägga mig där och ta in stillheten en stund. Inte förenligt med att få saker gjorda, men den där känslan av att vilja vara. Den känslan som får mig att drömma om ett sommarhus (på Gotland…) eller ett nytt husprojekt där man kan boa in sig med material och känsla från allra första början. Jag gillar.

Annons

Go´ måndag på er! Här ska det intas en hockeyrink med ett glatt gäng hockeymorsor. Hepp!

Fler bilder från Attefallshuset hittar du här.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (14)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar